Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τελευταία ημέρα σήμερα της έκθεσης αγιογραφίας-ζωγραφικής των κυριών και μικρών μαθητών του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ναού.


Η κια Γιώτα Ζτουκοπούλου-Κίτσιου
που συμμετέχει στην έκθεση με αρκετά  έργα της
Τελευταία ημέρα σήμερα της έκθεσης αγιογραφίας-ζωγραφικής των κυριών και μικρών μαθητών του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ναού. Στην έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν την Τρίτη με την παρουσία του αντιδημάρχου κ.Πολυχρονίδη Ανέστη, συμμετέχουν οι κυρίες  Γιώτα Ζτουκοπούλου-Κίτσιου, Ευθυμία Πάικα, Ελένη Μαλιαχόβα - Χρανιώτη, Βασιλική Κουτσίκου, Κλειώ Μηνιωτάκη - Γκότση, Μαρία Χαραλαμπίδου, Ελένη Παρασχίδου, Ειρήνη Κουλίκοβα, Γιώτα Παπαδοπούλου - Σαχπαζή, Βάσω Κατσαβού και αρκετοί μικροί μαθητές.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.