Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

SUPER 3: Πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ(30/3) τα εγκαίνια του νέου παραρτήματος του SUPER 3, στο Ωραιόκαστρο.

Σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα από περίπου 300 οπαδούς του ΑΡΗ, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ(30/3) τα εγκαίνια του SUPER 3 Ωραιοκάστρου.
Κιτρινόμαυρα πανό, η σημαία του μπουλντόγκ να κυματίζει δίπλα στη σημαία του ΑΡΗ και οι  οπαδοί  της ομάδας  έχοντας κατακλείσει τον κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου να  τραγουδούν συνθήματα κάτω από τον κόκκινο από τους πυρσούς ουρανό. Αυτή ήταν η απίθανη εικόνα που αντίκριζε κάποιος χθες στην  καρδιά του Ωραιοκάστρου.
Τα πυροτεχνήματα  και οι χαρούμενες φωνές των φίλων της ομάδας ξεσήκωσαν τις γειτονιές της πόλης δηλώνοντας πως το κιτρινόμαυρο στοιχείο  επικρατεί σε μια ακόμη πλευρά της πόλης του Θεού.

Τα παρών έδωσαν εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα οι Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Κατίδης, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Δημήτρης Κοτσώνης και Σάκης Κανούλας.
Ακόμη στον SUPER 3 Ωραιοκάστρου βρέθηκαν οι πρωταθλητές του στίβου Δημήτρης Γράβαλος και Μαριλένα Παπαγεωργίου.
Από τα τμήματα του Ερασιτέχνη δεν έλειψαν εκπρόσωποι της ομάδας χόκεϊ επί πάγου  υπό τον αρχηγό, Δημήτρη Μάλαμα, ο έφορος της ομάδας μπέιζμπολ, Στράτος Καδόγλου καθώς και αντιπροσωπία του τμήματος  χάντμπολ.

Οι αθλητές του ΑΡΗ φωτογραφήθηκαν με  τους φίλους της ομάδας, υπέγραψαν μπλούζες και γιόρτασαν μαζί με τους οπαδούς του ΑΡΗ τα εγκαίνια του νέου παραρτήματος του SUPER 3, στο Ωραιόκαστρο.

Πηγή: ALLABOUT ARIS COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.