Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

"ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ"-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ: Επισκέψεις σε οικισμούς της Καλλιθέας

07/10/10

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος επισκέφτηκε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 (χθες), τους οικισμούς  Μονολόφου και Μεσαίου, όπου συναντήθηκε    με τους κατοίκους αντίστοιχα, στο Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων όπου στεγάζεται και το Κέντρο Αναβίωσης Εθίμων Δρώμενων και Παραδοσιακών Παιχνιδιών των Χωρών των Βαλκανίων (Κ.ΑΝΑ.Ε), και στο Κτίριο Πολλαπλών  Χρήσεων όπου στεγάζεται και το Κ.Α.Π.Η Μεσαίου.
            Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τις δύο περιοχές όπως το αποχετευτικό δίκτυο, η ανακατασκευή της παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, η περιβαλλοντική προστασία καθώς και ζητήματα σχολικής στέγης και αγροτικής ανάπτυξης. Οι πολίτες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από τον αναλυτικό και γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε και δήλωσαν την ένθερμη στήριξη τους στον Δημήτρη Σαραμάντο και το συνδυασμό του “Ωραιόκαστρο – Τώρα”.
            Σήμερα Πέμπτη 07/10/10, ο Δημήτρης Σαραμάντος θα επισκεφτεί τη Λητή και το Δρυμό προκειμένου, να αναπτύξει στους τοπικούς φορείς και στους πολίτες, πτυχές του προγράμματος που αφορούν στη δίκαιη κατανομή πόρων και στην ισόρροπη ανάπτυξη τόσο των αστικών όσο και των αγροτικών περιοχών του νέου ενιαίου Δήμου Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.